fbpx

Build your base

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est.
 

Event Info

Learn more about our convention

DESPRE EVENIMENT

TEDxInovatorilorStreet este evenimentul care reunește experți din diverse domenii de activitate, conectate la tehnologie, care își vor împărtăși poveștile despre drumul parcurs către inovație. 

Evenimentul se adresează atât specialiștilor și experților în domenii ce țin de evoluția tehnologică, cât și entuziaștilor din orice sferă profesională preocupați de situația inovației din România. 

Misiunea noastră este consacrarea faptului că în România există oameni talentați, cu idei inovatoare, care au reușit să îmbunătățească societatea în care trăim, atât grație spiritului antreprenorial, cât și datorită românilor din ce în ce mai pasionați și mai interesați de tehnologie și de evoluțiile acesteia.

 

REGULI IMPORTANTE PENTRU SPECTATORII OFFLINE: 

Toți participanții online sunt rugați să respecte normele de protecție împortiva COVID-19 și să prezinte o dovadă a vaccinului, un test PCR cu 72 de ore înainte de eveniment sau test antigen cu 24 de ore înainte de eveniment.

Pentru a preveni răspândirea bolii infecțioase COVID-19:
  • Mențineți o distanță de siguranță față de alte persoane, chiar dacă acestea nu par a fi bolnave;
  • purtați mască în public, în special în spații închise sau când nu este posibilă distanțarea fizică;
  • alegeți spațiile deschise și bine aerisite în locul celor închise. Deschideți o fereastră dacă vă aflați într-un spațiu închis.
  • spălați-vă des pe mâini. Folosiți săpun și apă sau dezinfectant de mâini pe bază de alcool.
  • când tușiți sau strănutați, acoperiți-vă nasul și gura cu pliul cotului sau cu un șervețel;
  • stați acasă dacă nu vă simțiți bine;

Agenda Evenimentului