fbpx

Build your base

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est.

Plata si Livrare

TEDx Inovatorilor / Plata si Livrare

Poți cumpăra produsele de pe site-ul www.tedxinovatorilor.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Plata online prin EuPlatesc

Plata se va realiza in mod securizat prin intermediul EuPlatesc, cu ajutorul cardurilor emise de VISA sau MasterCard.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că EuPlatesc nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele TEDxInovatorilorStreet.

Livrarea Comenzilor

Modificare sau anulare comandă

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede sunând la numărul de telefon 0725028170 .

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Livrare

Produsele comercializate reprezintă accesul online și/sau offline la evenimentul TEDxInovatorilorStreet.

Online se considera livrat din momentul in care utilizatorul primeste  datele de acces la platforma pe care se face transmisiunea video în direct a evenimentului in cauza. Comanda se poate anula la cerere, iar suma platita va fi returnata conform politicilor enuntate mai sus.

Offline se consideră livrat din momentul în care utilizatorul primește accesul fizic la evenimentul în cauză.

Termenul de livrare al produselor

Accesul online se va livra sub forma datelor de acces trimise pe adresa de e-mail folosita de utilizator atunci cand a facut comanda pe site.

Accesul offline se va livra fizic la ora și data evenimentului în cadrul NOD Makerspace din București, Splaiul Unirii nr. 160, neexistand materiale fizice sub forma de livrabile.