fbpx

Build your base

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est.

Andrei Botescu

TEDx Inovatorilor / Andrei Botescu

Andrei Botescu

Fondator atelierele Pegas

ABOUT

Antreprenor în serie și pasionat de longevitate, are o largă experiență în marketing, micro mobilitate, automatizarea proceselor, soluții IT integrate, biotech și bioinformatics și nu în ultimul rand, în administrarea și scalarea unei noi afaceri.
Andrei este fondatorul Pegas, Horeca Automation și Godsfactory.com.
Pegas este brandul de biciclete al copilăriei multor generații. Andrei a avut onoarea și plăcerea să îl readucă la viața după ce Pegas rămas blocat în perioada tranziției. În prezent este o companie matură cu o gamă largă de produse și peste 100k de clienți. Horeca automation este un proiect de automatizare a comenzilor de la masă în cadrul unui restaurant și integrarea procesului cu sistemele de gestiune și plată.

Godsfactory.com este un proiect ambitios de sustinere a longevității umane atât prin optimizarea sănătății personale, cât și a duratei vieții. Un prim proiect va fi prezentat și la TEDxInovatorilorStreet – lansarea pe piață a unui “smart tooth” – un laborator de analize complexe în timp real. Fixat pe dinți, pe baza probelor de salivă și sânge, va transmite către o aplicație de telefon recomandări zilnice de optimizare a dietei și stilului de viață.

SESSION

16.09.2021 19.25 - 19.40