fbpx

Build your base

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est.

Cătălin Toncea

TEDx Inovatorilor / Cătălin Toncea

Cătălin Toncea

Business Development Manager

ABOUT

Cătălin deține o experiență profesională de peste 21 de ani în sistemul financiar bancar românesc, susținută de un profil academic multidisciplinar ce îmbină rigoarea știintelor exacte cu valențele umaniste, atingând totodată prin specializările și formările post-universitare zone de graniță ce se dovedesc complementare, atât din perspectivă culturală cât și ca expertiza, potențându-se reciproc.

Adept al unui crez și al unor acțiuni ce se subordonează binelui general și converg în direcția prezervării si potențării resurselor și intereselor strategice ale Romaniei, Cătălin vine la TEDxInovatorilorStreet pentru a ne vorbi despre necesitatea integrării inovației, ca act de creație și demers explorator, într-un ecosistem financiar care să permită materializarea și monetizarea ideii la nivel practic, cu beneficii concrete și avantaje sustenabile în cadrul societății.

WEBSITE

www.inventikus.com