fbpx

Build your base

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est.

Dumitru Prunariu

TEDx Inovatorilor / Dumitru Prunariu

Dumitru Prunariu

Singurul Cosmonaut Român

ABOUT

Domnul Gen-Lt. (r) Dipl. Dr. Ing. Dumitru Dorin Prunariu este singurul cosmonaut român. La 14 mai 1981 a devenit primul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic. A participat la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos”. Domnul Dumitru Dorin Prunariu este de profesie inginer aeronautic și totodată este Președinte de onoare al Agenției Spațiale Române, dezvoltând o multitudine de proiecte în agenție.

La TEDx InovatorilorStreet Dl Dumitru Dorin Prunariu ne va pune în oglindă universul. Dar nu numai din punct de vedere al imensității lui sau al ultimelor descoperiri, ci mai ales pentru provocările pe care ni le ridicăm atunci când privim spre cer. Oare cât de departe ne va duce curiozitatea și spiritul nostru de aventurieri? Cum să facem să regăsim sau să cultivăm în fiecare dintre noi dorința arzătoare de a afla mai multe, de a descoperi?