fbpx

Build your base

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est.

Vlad Măcelaru

TEDx Inovatorilor / Vlad Măcelaru

Vlad Măcelaru

Cofondator ClarK

ABOUT

În 2017 a fondat ClarK Vision, cu scopul de a construi o soluție bazată pe realitatea augmentată care să-i ajute pe angajați în munca de zi cu zi. Prin ClarK, Vlad a condus calea utilizării tehnologiei ieftine în beneficiul afacerilor și al angajaților, crescând atât productivitatea, cât și siguranța la locul de muncă pentru o gamă largă de profesioniști dintr-o varietate de industrii. Experiența sa profesională variază de la startup-uri la companii multinaționale precum Procter & Gamble și primul showroom independent Tesla din România.

La începutul starii de urgenta cauzata de COVID-19, el a ajutat la demararea proiectului viziere.ro, producând peste 350.000 de viziere de protectie într-o rețea de ateliere, oferindu-le personalului medical și altor persoane în pericol. Sociabil și dornic să învețe, Vlad are capacitatea de a găsi soluții win-win și știe să negocieze calea către valoare adăugată în medii complexe.

Vlad Macelaru ne va vorbi despre: Ce duce la apariția invențiilor? Ce ii face pe unii sa inoveze? Unde se face diferența?

Vino la TEDx IS pentru a afla alaturi de Vlad Macelaru cum sa privim lucrurile din alte perspective, în afara normelor cu care suntem crescuți și obișnuiți si care sunt uneltele pe care le avem la dispoziție pentru a inova astăzi.

WEBSITE

https://clark.vision/